Administratie uitbesteden

477
Wilt u uw gehele financiële administratie of een deel hiervan uitbesteden? Bij Adcam Adminstraties is dit mogelijk. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij u op locatie. Bent u een startende ondernemer of heeft u al jaren een eigen bedrijf? Samen met u zoeken we naar de administratieve oplossing, die het beste past bij u en uw bedrijf.

Administratie uitbesteden aan een professional

Een gehele administratie verzorgen is geen saai cijferwerk zoals velen denken. Integendeel, je ziet via al die cijfers precies wat er in een bedrijf gebeurt en waar het fout gaat. Als administratiekantoor kun je vervolgens helpen sturen, zodat het bedrijf een beter resultaat behaalt. Als de bedrijven waar wij voor werken een goede winst behalen, dan hebben we daar zelf ook plezier in. Wij kunnen uw aangeleverde administratie verwerken in een geautomatiseerd systeem. Periodiek ontvangt u van ons een overzicht van de behaalde resultaten. Na afloop van het jaar wordt dan de jaarrekening samengesteld en wordt de winstaangifte c.q. vennootschapsbelasting verzorgd.

Waarom uitbesteden bij Adcam?

  • Professioneel en betrokken bij uw financiële bedrijfsvoering
  • De meest moderne software voor uw administratie
  • Periodiek terugkoppeling van de behaalde resultaten
  • Aantrekkelijke tarieven voor MKB en starter

Partner voor MKB en starter

“Adcam Administraties is al jaren mijn administratiekantoor. Zij hebben mij in het begin geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Zij hebben mij begeleid bij het verkrijgen van een lening en bij het invullen van alle belastingpapieren. En nu regelen zij nog steeds mijn administratie, de BTW aangiften en de loonaangiften. Ik vind het heel fijn dat er iemand met verstand van financiële zaken mij begeleid en met mij meekijkt en meedenkt. Ik heb veel vertrouwen in Adcam.”

  • Persoonlijk en betrokken team
  • Wij werken met moderne software
  • Aantrekkelijk tarief
  • Wij denken met u mee

Neem geheel vrijblijvend contact op (0546) 572 036


    Bel mij terug